Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Shiga toxins A Review of Structure, Mechanism, and Detection
Hoofdkenmerken
Auteur: Silva, Christopher J.;
Titel: Shiga toxins A Review of Structure, Mechanism, and Detection
Uitgever: Springer International
ISBN: 9783319505794
ISBN boekversie: 9783319505800
Serie: Food Microbiology and Food Safety
Editie: 1st ed. 2017
Land van oorsprong: Switzerland
Prijs: € 134.09
Verschijningsdatum: 30-03-2017
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 31 Illustrations, color
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 118
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967