nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Silva, Christopher J.;
Titel:
Shiga toxins A Review of Structure, Mechanism, and Detection
Uitgever:
Springer International
ISBN:
9783319505794
ISBN boekversie:
9783319505800
Serie:
Food Microbiology and Food Safety
Editie:
1st ed. 2017
Land van oorsprong:
Switzerland
Prijs:
€ 134.09
Verschijningsdatum:
30-03-2017
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
31 Illustrations, color
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
118
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen