Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Sus Scrofa in de pot hoe je een wild zwijn lekker klaar maakt
Hoofdkenmerken
Auteur: Buijtendorp, Donald
Titel: Sus Scrofa in de pot hoe je een wild zwijn lekker klaar maakt
Uitgever: ABC Distributie
ISBN: 9789081915625
Editie: 1. ed
Prijs: € 20,00
Verschijningsdatum: 20-06-2014
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten en drinken alg.
Taal: dut
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 160
 

Inhoud:

[Flaptekst]: 'Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt', heet het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele& Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef. Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kun je niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967