Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Developing Technologies in Food Science Status, Applications, and Challenges
Hoofdkenmerken
Auteur: Goyal, Megh R.
Redactie: Goyal, Megh R. (University of Puerto Rico, Mayaguez (Retired professor))
Redacteur: Meghwal, Murlidhar, Ph.D.
Titel: Developing Technologies in Food Science Status, Applications, and Challenges
Uitgever: Apple Academic Press Inc.
ISBN: 9781771884471
ISBN boekversie: 9781315341750
Serie: Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 149.00
Verschijningsdatum: 22-05-2017
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 22 Tables, color; 21 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 356
Hoogte mm.: 162
Breedte mm.: 240
Dikte mm.: 23
Gewicht gr.: 768
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967