nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Goyal, Megh R.
Redactie:
Goyal, Megh R. (University of Puerto Rico, Mayaguez (Retired professor))
Redacteur:
Meghwal, Murlidhar, Ph.D.
Titel:
Developing Technologies in Food Science Status, Applications, and Challenges
Uitgever:
Apple Academic Press Inc.
ISBN:
9781771884471
ISBN boekversie:
9781315341750
Serie:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Land van oorsprong:
Canada
Prijs:
€ 149.00
Verschijningsdatum:
22-05-2017
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
22 Tables, color; 21 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
356
Hoogte mm.:
162
Breedte mm.:
240
Dikte mm.:
23
Gewicht gr.:
768
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen