Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Gastronomy, Tourism and the Media
Hoofdkenmerken
Auteur: Frost, Warwick; Laing
Titel: Gastronomy, Tourism and the Media
Uitgever: Channel View Publications Ltd
ISBN: 9781845415730
ISBN boekversie: 9781845415754
Serie: Aspects of Tourism
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 49.10
Verschijningsdatum: 27-07-2016
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Media studies
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 264
Hoogte mm.: 159
Breedte mm.: 235
Dikte mm.: 15
Gewicht gr.: 402
 

Inhoud:

This book examines and analyses the connections between gastronomy, tourism and the media. It argues that in the modern world, gastronomy is increasingly a major component and driver of tourism and that destinations are using their cuisines and food cultures in marketing to increase their competitive advantage.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967