Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food Process Engineering Emerging Trends in Research and Their Applications
Hoofdkenmerken
Auteur: Goyal, Megh R.
Redactie: Goyal, Megh R. (University of Puerto Rico, Mayaguez (Retired professor))
Redacteur: Meghwal, Murlidhar, Ph.D.
Titel: Food Process Engineering Emerging Trends in Research and Their Applications
Uitgever: Apple Academic Press Inc.
ISBN: 9781771884020
Serie: Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 156.45
Verschijningsdatum: 05-12-2016
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 16 Illustrations, color; 44 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 436
Hoogte mm.: 159
Breedte mm.: 237
Dikte mm.: 26
Gewicht gr.: 830
 

Inhoud:

This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967