nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Goyal, Megh R.
Redactie:
Goyal, Megh R. (University of Puerto Rico, Mayaguez (Retired professor))
Redacteur:
Meghwal, Murlidhar, Ph.D.
Titel:
Food Process Engineering Emerging Trends in Research and Their Applications
Uitgever:
Apple Academic Press Inc.
ISBN:
9781771884020
Serie:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Land van oorsprong:
Canada
Prijs:
€ 156.45
Verschijningsdatum:
05-12-2016
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
16 Illustrations, color; 44 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
436
Hoogte mm.:
159
Breedte mm.:
237
Dikte mm.:
26
Gewicht gr.:
830
Inhoud:
This book provides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen