nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Peisker, James; Carter, Chris
Titel:
Homemade Sausage Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
Uitgever:
Quarto Publishing Group USA
ISBN:
9781631590733
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 28.99
Verschijningsdatum:
15-12-2015
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Cooking with meat & game
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
160
Hoogte mm.:
256
Breedte mm.:
212
Dikte mm.:
12
Gewicht gr.:
610
Inhoud:
An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen