nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Brown, Amy
Titel:
Understanding Food Principles and Preparation
Uitgever:
Cengage Learning, Inc
ISBN:
9780538734981
Vervangend ISBN:
9781133607151
Editie:
4 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 101.14
Verschijningsdatum:
01-06-2010
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
Biology, life sciences
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
704
Hoogte mm.:
284
Breedte mm.:
214
Dikte mm.:
33
Gewicht gr.:
1701
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen