nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Wood, B.J.
Titel:
Microbiology of Fermented Foods
Uitgever:
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN:
9781461379904
Editie:
Second Edition 1998
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 595.99
Verschijningsdatum:
17-10-2011
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
XX, 852 p.
Dewey code:
664.024
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
852
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Inhoud:
When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen