Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Microbiology of Fermented Foods
Hoofdkenmerken
Auteur: Wood, B.J.
Titel: Microbiology of Fermented Foods
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781461379904
Editie: Second Edition 1998
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 595.99
Verschijningsdatum: 17-10-2011
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: XX, 852 p.
Dewey code: 664.024
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 852
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967