Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Beginner's Guide to Making and Using Dried Foods
Hoofdkenmerken
Auteur: Marrone, Theresa
Titel: Beginner's Guide to Making and Using Dried Foods
Uitgever: Storey Publishing LLC
ISBN: 9781612121796
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 15,96
Verschijningsdatum: 01-01-2003
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: General (US: Trade)
Categorie: Preserving & freezing
Dewey code: 641.44
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 352
Hoogte mm.: 180
Breedte mm.: 229
Dikte mm.: 22
Gewicht gr.: 674
 

Inhoud:

Covers the basic techniques, all the way through storing and rehydrating your dried foods. From apples to watermelon, asparagus to zucchini, basil to beef, this book helps you find solid instructions that can ensure great results every time.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967