nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Anderson, E. N.
Titel:
Everyone Eats Understanding Food and Culture
Uitgever:
New York University Press
ISBN:
9780814760062
ISBN boekversie:
9780814789162
Editie:
2 New edition
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 40.22
Verschijningsdatum:
07-02-2014
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Sociology
Dewey code:
394.12
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
362
Hoogte mm.:
155
Breedte mm.:
230
Dikte mm.:
22
Gewicht gr.:
566
Inhoud:
Feeds our need to understand human ecology by explaining the ways that cultures and political systems structure the edible environment.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen