Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Pasta De complete gids voor het kiezen, maken, koken en Pasta De complete gids voor het kiezen, maken, koken en
Hoofdkenmerken
Auteur: Wright, Jeni
Titel: Pasta De complete gids voor het kiezen, maken, koken en
Uitgever: Veltman Uitgevers BV
ISBN: 9789048308248
Serie: Minibijbel
Editie: Heruitgave
Prijs: € 10,00
Verschijningsdatum: 31-05-2013
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten & drinken alg.
Taal: Nederlands
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
 

Inhoud:

[Flaptekst]: De beroemde Pastabijbel nu in een handzaam formaat. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola, en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967