nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Hazan, Marcella
Titel:
Essentials of Classic Italian Cooking
Uitgever:
MacMillan Pan Books
ISBN:
9780752227900
Editie:
Unabridged ed
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 44,70
Verschijningsdatum:
03-06-2011
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
National & regional cuisine
Geogr.gebied:
Italy
Dewey code:
641.5945
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
736
Hoogte mm.:
254
Breedte mm.:
195
Dikte mm.:
60
Gewicht gr.:
1924
Inhoud:
The must-have Italian cookbook by Marcella Hazan, considered by chefs and fellow food writers to be one of the foremost authorities on Italian cuisine.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen