Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Tomato in America Early History, Culture, and Cookery
Hoofdkenmerken
Auteur: Smith, Andrew F.
Titel: Tomato in America Early History, Culture, and Cookery
Uitgever: University of Illinois Press
ISBN: 9780252070099
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 30,02
Verschijningsdatum: 16-10-2001
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cookery by ingredient
Geogr.gebied: USA
Dewey code: 641.35642097
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 240
Hoogte mm.: 227
Breedte mm.: 154
Dikte mm.: 19
Gewicht gr.: 350
 

Inhoud:

From the Americas to Australasia, from northern Europe to southern Africa, the tomato tickles the world's taste buds. This book traces the early cultivation of the tomato, its infiltration of American cooking practices, the early manufacture of preserved tomatoes and ketchup, and the great tomato mania of the 1820s and 1830s.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967