Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Goyal, Megh R.
Redactie: Goyal, Megh R.
Titel: Nonthermal Plasma Technology for Food and Food Products
Uitgever: Apple Academic Press Inc.
ISBN: 9781774917701
ISBN boekversie: 9781040216576
Serie: Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 268.20
Verschijningsdatum: 15-07-2025
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 7 Line drawings, color; 52 Line drawings, black and white; 6 Halftones, black and white; 6 Illustrations, color; 58 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 552
Hoogte mm.: 162
Breedte mm.: 242
Dikte mm.: 32
Gewicht gr.: 1076
 

Inhoud:

Explores the techniques and methods of processing food products without subjecting them to heat treatment, using cold plasma for food preservation and maintenance of food safety. Introduces and reviews principles of cold plasma technology, also discussing the design and generation of cold plasma. Covers advances in cold plasma technology.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967