Hoofdkenmerken
Auteur:
Sadh, Pardeep Kumar
Redactie:
Sadh, Pardeep Kumar
Titel:
Wild Mushrooms Characteristics, Nutrition, and Processing
Uitgever:
Taylor & Francis Ltd
ISBN:
9780367715564
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 95,35
Verschijningsdatum:
07-10-2024
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
26 Tables, black and white; 8 Line drawings, color; 70 Line drawings, black and white; 18 Halftones, color; 6 Halftones, black and white; 15 Illustrations, color; 87 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
528
Hoogte mm.:
254
Breedte mm.:
178
Gewicht gr.:
453
Inhoud:
This book informs readers about different unexplored wild mushrooms, their methods of cultivation, nutritional values, pharmaceutical values, and possible utilization for human wellbeing.