Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Singh, Ragini; Kumar, Santosh
Titel: Nanotechnology Advancement in Agro-Food Industry
Uitgever: Springer Verlag, Singapore
ISBN: 9789819950447
ISBN boekversie: 9789819950454
Editie: 2023 ed.
Land van oorsprong: Singapore
Prijs: € 238.39
Verschijningsdatum: 25-08-2023
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Agronomy & crop production
Geillustreerd: 92 Illustrations, color; 3 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 310
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

Currently, nanotechnology serves as the most promising means to resolve the issues encountered in the food sector, as it enables the production of high-quality food with exceptional characteristics such as extended shelf life, flavor, freshness, and high nutritional content.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967