Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Swamy, Mallappa Kumara
Redactie: Swamy, Mallappa Kumara
Titel: Gum Karaya Botany, Gum Tapping, Applications, and Biotechnology
Uitgever: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 9781032573434
ISBN boekversie: 9781040098844
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 178,80
Verschijningsdatum: 27-08-2024
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Trees, wildflowers & plants
Geillustreerd: 9 Tables, black and white; 10 Line drawings, color; 10 Line drawings, black and white; 29 Halftones, color; 2 Halftones, black and white; 40 Illustrations, color; 11 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 176
Hoogte mm.: 234
Breedte mm.: 156
Gewicht gr.: 460
 

Inhoud:

Polysaccharide gums have a wide range of applications due to their hydrophilic properties. They have been used as a gelling agent, encapsulating agent, thickener, emulsifier, and stabilizer. Sourcing natural gums from botanical and plant sources has become an important focus to produce acceptable food ingredients in liquids forms.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967