nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Shankar, Shiv
Redactie:
Shankar, Shiv (Senior Scientist in the Department of Plant Agriculture, University of Guelph, Ontario, Canada)
Titel:
Food Packaging and Preservation Antimicrobial Materials and Technologies
Uitgever:
Elsevier Science & Technology
ISBN:
9780323900447
ISBN boekversie:
9780323886208
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 171,35
Verschijningsdatum:
16-11-2023
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
344
Hoogte mm.:
229
Breedte mm.:
152
Gewicht gr.:
108
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen