Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Innovations in Food Technology Current Perspectives and Future Goals
Hoofdkenmerken
Auteur: Adetunji, Charles Oluwaseun
Redactie: Adetunji, Charles Oluwaseun
Titel: Innovations in Food Technology Current Perspectives and Future Goals
Uitgever: Springer Verlag, Singapore
ISBN: 9789811561207
ISBN boekversie: 9789811561214
Editie: 2020 ed.
Land van oorsprong: Singapore
Prijs: € 318,99
Verschijningsdatum: 13-10-2020
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 45 Illustrations, color; 50 Illustrations, black and white; XXIV, 522 p. 95 illus., 45 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 522
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

This book gathers a collection of essays that describe recent innovations in food technology including food processing, packaging, food safety, and novel ingredients.
 

Inhoudsopgave:

Singapore
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967