Hoofdkenmerken
Auteur:
Adetunji, Charles Oluwaseun
Redactie:
Adetunji, Charles Oluwaseun
Titel:
Innovations in Food Technology Current Perspectives and Future Goals
Uitgever:
Springer Verlag, Singapore
ISBN:
9789811561207
ISBN boekversie:
9789811561214
Editie:
2020 ed.
Land van oorsprong:
Singapore
Prijs:
€ 318,99
Verschijningsdatum:
13-10-2020
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
45 Illustrations, color; 50 Illustrations, black and white; XXIV, 522 p. 95 illus., 45 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
522
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Inhoud:
This book gathers a collection of essays that describe recent innovations in food technology including food processing, packaging, food safety, and novel ingredients.