Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Nano-food Engineering Volume One
Hoofdkenmerken
Auteur: Kumar Mishra, Raghvendra
Redactie: Kumar Mishra, Raghvendra
Titel: Nano-food Engineering Volume One
Uitgever: Springer Nature Switzerland AG
ISBN: 9783030445546
Serie: Food Engineering Series
Editie: 2020 ed.
Land van oorsprong: Switzerland
Prijs: € 223,49
Verschijningsdatum: 08-08-2021
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Electronics engineering
Geillustreerd: 104 Illustrations, color; 50 Illustrations, black and white; X, 389 p. 154 illus., 104 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 389
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967