nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Moerman, Frank
Redactie:
Moerman, Frank (Catholic University of Leuven/KU Leuven, Belgium)
Titel:
Hygienic Design of Food Factories
Uitgever:
Elsevier Science Publishing Co
ISBN:
9780128226186
ISBN boekversie:
9780128226193
Serie:
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
Editie:
2 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 389.20
Verschijningsdatum:
12-06-2023
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
992
Hoogte mm.:
195
Breedte mm.:
240
Dikte mm.:
49
Gewicht gr.:
2014
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen