Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens
Hoofdkenmerken
Auteur: Smith, James L.
Redactie: Smith, James L.
Titel: Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens
Uitgever: DEStech Publications, Inc
ISBN: 9781605950471
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 211,63
Verschijningsdatum: 01-01-2012
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Postgraduate, Research & Scholarly
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: Illustrations
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 643
Hoogte mm.: 229
 

Inhoud:

Provides comprehensive information on genetic analysis and multiple """"omics"""" methods, microbial modeling, and other technologies used for the analysis of foodborne pathogens. This title details the use of genomics and other omics technologies to study and classify foodborne bacteria, viruses, fungi and protozoa.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967