nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Wansink, Brian
Titel:
Marketing Nutrition Soy, Functional Foods, Biotechnology, and Obesity
Uitgever:
University of Illinois Press
ISBN:
9780252029424
Serie:
The Food Series
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 131,95
Verschijningsdatum:
08-06-2005
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
224
Hoogte mm.:
229
Breedte mm.:
152
Dikte mm.:
20
Gewicht gr.:
399
Inhoud:
The ins and outs of the marketing of food
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen