nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Marrone, Teresa
Titel:
Beginner's Guide to Dehydrating Food, 2nd Edition How to Preserve All Your Favorite Vegetables, Fruits, Meats, and Herbs
Uitgever:
Workman Publishing
ISBN:
9781635860245
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 29,80
Verschijningsdatum:
12-06-2018
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Preserving & freezing
Geillustreerd:
Full-color; photographs and il
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
320
Hoogte mm.:
218
Breedte mm.:
228
Dikte mm.:
18
Gewicht gr.:
812
Inhoud:
Drying fruit, vegetables, and beans and creating fruit leather, meat jerky, and herb blends at home is easy, safe, and satisfying. Photographic step-by-step instructions offer detailed guidelines on drying and enjoying dozens of popular foods. ?
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen