nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Gray, William D
Titel:
Use Of Fungi As Food Volume 1
Uitgever:
Taylor & Francis Ltd
ISBN:
9781315898377
ISBN boekversie:
9781351094375
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 223.50
Verschijningsdatum:
13-12-2017
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
109
Hoogte mm.:
254
Breedte mm.:
178
Gewicht gr.:
360
Inhoud:
The present work is an attempt to bring together in some sort of organized form all such information that would link mycology (other than the involvement of fungi in food spoilage) to the food industry.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen