Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Design and Equipment for Restaurants and Foodservice A Management View
Hoofdkenmerken
Auteur: Thomas, Chris
Titel: Design and Equipment for Restaurants and Foodservice A Management View
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9781118297742
ISBN boekversie: 9781118806074
Editie: 4 ed
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 166,68
Verschijningsdatum: 07-03-2014
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Hotel & catering trades
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 528
Hoogte mm.: 221
Breedte mm.: 279
Dikte mm.: 32
Gewicht gr.: 1412
 

Inhoud:

This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967