nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Thomas, Chris
Titel:
Design and Equipment for Restaurants and Foodservice A Management View
Uitgever:
John Wiley & Sons Inc
ISBN:
9781118297742
ISBN boekversie:
9781118806074
Editie:
4 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 166,68
Verschijningsdatum:
07-03-2014
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Hotel & catering trades
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
528
Hoogte mm.:
221
Breedte mm.:
279
Dikte mm.:
32
Gewicht gr.:
1412
Inhoud:
This text shows the reader how to plan and develop a restaurant or foodservice space.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen